Mijn naam is José Vennix en ik ben een psycholoog in de omgeving van Leiden en Marbella. Na 9 jaar in Zuid-Spanje in de omgeving van Marbella te hebben gewoond heb ik besloten om toch weer naar Nederland te verhuizen en om het roer helemaal om te gooien door uiteindelijk psychologie te gaan studeren aan een Amerikaanse universiteit in Leiden. Toch ben ik nog regelmatig aan de Costa del Sol te vinden.

 

Mijn kwalificaties bestaan uit een Bachelor of Arts (BA) in Psychology en een Master of Arts (MA) in Psychology with an emphasis in Counseling Psychology, die beide aan Webster University Leiden zijn behaald. Mijn stage voor mijn Master's bestond voornamelijk uit het behandelen van cliënten in het Engels én het Nederlands door o.a. Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Cliëntgerichte Therapie toe te passen. Ook streef ik ernaar om mijn kennis op peil te houden en te blijven vergroten door regelmatig cursussen te volgen.

 

Nadat ik jarenlang met mensen van over de hele wereld gewoond, gewerkt en gestudeerd heb, ben ik gaan geloven dat iedereen uniek is en daardoor ook een unieke vorm van therapie nodig heeft. In plaats van één therapievorm te gebruiken, geloof ik in het combineren van verschillende therapievormen, totdat een op maat gesneden therapievorm is gevonden, die het beste bij de persoon tegenover mij past.

 

Het doel tijdens onze sessies is om je te helpen zoeken naar waar het precies misgaat. Daarna kijken we samen hoe de dingen veranderd kunnen worden om je leven weer op de rit te krijgen. Ook zullen we samen werken aan het versterken en het verbeteren van je al bestaande vaardigheden.