Mijn naam is José Vennix. Ik heb mijn Master of Arts in Psychology with an emphasis in Counseling Psychology aan Webster University Leiden behaald. Ik werk voornamelijk als psycholoog in mijn eigen online praktijk, maar ik ben ook werkzaam in een specialistische GGZ instelling, waar ik werk met mensen met verschillende culterele achtergronden. Ik behandel uiteenlopende klachten, waaronder trauma's, depressies, angsten en paniekaanvallen.

 

Ik ben geschoold in cognitieve gedragstherapie (CGT), cliëntgerichte therapie, dialectische gedragstherapie en psychodynamische therapie. Daarnaast volg ik ook nog regelmatig cursussen zodat ik de modernste technieken kan toepassen tijdens onze sessies samen.

 

Nadat ik jarenlang met mensen van over de hele wereld gewoond, gewerkt en gestudeerd heb, ben ik gaan geloven dat iedereen uniek is en daardoor ook een unieke vorm van therapie nodig heeft. In plaats van één therapievorm te gebruiken, geloof ik in het combineren van verschillende therapievormen, totdat een op maat gesneden therapievorm is gevonden die het beste bij de cliënt past.